Kadınların tutkusu olan güzellik merkezleri son dönemde Gaziantep’te de ön sıralarda yer almakta, hemen her gün milyonlarca kadının ortak mekânı olan güzellik merkezlerine bir yenisi daha eklendi.

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te İzelik Makeup House firması büyük bir açılış yaparak sektöre hızlı bir giriş yaptı. Firma Gaziantep ve çevre illere hizmet sunarak bir yıldız gibi parlamayı hedefliyor. İzelik Makeup House işletme sahibi İzel Babayiğit Kasap, 'Gaziantep ve çevre illerde Gelin saç makyajı ve özel günler için hazırlanabileceğiniz Şehirgösteren de hizmet veren bir makyaj stüdyosudur. Makyaj evimizde en özel günlerinize hazırlanabileceğiniz saç ve makyaj hizmetlerinin yanında tırnak hizmeti de mevcuttur' dedi.

Güzellik merkezinin konforuna da değinen İzel Babayiğit Kasap, “Türkiye’de bu konseptte ilk ve tek stüdyoyuz. Özellikle gelinlerin hazırlık aşaması için her türlü detay düşünülerek her köşemiz konforlu ve estetik olarak dizayn edildi. İzellik Makeup House’un her karesinde gelinlerin kendini özel ve mutlu hissstmesi için detaylar hazırlandı. Büyük bir emek ve özveriyle yaptığı projeleri çok beğendiğim mimar arkadaşım Hilmi Bilge’nin ellerine teslim ettim. Ve sonucunda benzersiz bir dış cephe tasarımı ve iç dizayn ile tüm beklentilerime uygun bir mekan tasarladık” ifadelerini kullandı.

Gelen misafirlere teşekkür eden İzel Babayiğit Kasap, “Açılışımızda tüm sektör iş ortaklarımızla beraber bu heyecanı yaşamak istedim. Bu yüzden çok değerli gelinlik markaları Ali Emre Couture, Beyaz Butik, DreamOn ve Gane Atölye’nin açılışa özel tasarımlarıyla gelinlik sergisi ile ilki gerçekleştirdik. Ruhuma uygun bir açılış olması benim önceliğimdi. Ritim şovları, dans gösterileri ve Dj performansıyla konuklarında keyif aldığı eğlenceli bir açılış oldu. Aynı zamanda Gaziantep için yeni lezzetleriyle Sushinami, Geleneksel Gaziantep Mutfağıyla Bahar Çolak Kitchen ve Gaziantep’te kahve denilince akla gelen Geek Coffee’nin sunumlarıyla misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya gayret ettik” şeklinde konuştu.