Tapan’s Retro olarak gayretle işlerin tamamında yeni içerikler üretip memnun müşterilerin önerileri üzerine yoğunluk ve talepler aldıklarını ve yaptığı işi ’’ İşim benim motivasyon kaynağım’’, algısını benimseyen birisi olan Tapan ile gerçekleştirdiğimiz röportajımız sizlerle…

 

SAĞLIK VE PERAKENDE SEKTÖRLERİNE İLGİNÇ ANLAYIŞ SİSTEMİ İLE HİZMETİÇİ EĞİTİMLER VEREN ‘’TAPAN’S RETRO ‘’ MENTÖRLÜĞÜNDE FATOŞ TAPAN!

 

14 yıl sağlık sektörü ve perakende sektörlerinde hizmet içi eğitimleri uyguladım ve alanlarında yöneticiliklerini yaptım. Eş zamanlı radyo ve TV alanlarında da görevler yaptım. 2021 yılından itibaren GRT Ana Haber bülteninde hafta içi her gün sunuculuk yapmaktayım yanı sıra kongreler, lansmanlar vb. alanlarda moderatörlük hizmetleri alanlarında da görevler yapıyorum. Her zaman yaptığım tüm işte severek çalıştım ve çalışıyorum da.’’ İşim benim motivasyon kaynağım’’, algısını benimsemiş bireyim.

 

Tapan’s Retro’yu sizden dinleyelim!

 

Tapan’s Retro şirketini kurmak hayalimdi ve bu hayali 2020 yılında en son çalıştığım sağlık sektöründen istifa ederek gerçekleştirdim. Sağlık ve Perakende sektörlülerinde kulisini en iyi bildiğim, sahnesine üretkenlikler ile içerikler üreterek nasıl çıkılıra dahil sırlarını en iyi bilenlerdenim.

 

Motivasyon ve danışmanlık hizmetleriniz nasıl işliyor?

 

Tapan’s Retro hizmet içi eğitim danışmanlığında; beş kişilik bir ekip kurdum. Bu süreçte ise; hayatımızın her alanında iletişim gerçeği varken kişileri tanımamıza ve onlarla başarılı iletişim kurmamıza, doğru mesaj alışverişinde bulunmamıza ve iletişimde ve iletişimde bulunduğumuz kişilerle iletişimimizin güçlenmesine katkıda bulunmak amacı ile yola çıkıp hedefimiz Sağlık ve Perakende hizmet içi sektörleri oldu.  Gizli müşteri sistemimiz ile iletişim ağının farklı temsil sistemlerine göre iletişim kurma yöntemleri, kurumsal iç hizmette sistem süreç yöneticiliği, çeşitli analiz testlerimiz, satış pazarlama hizmetlerinin altı dolu başlıkları, soru sormadan, not tutmaya, rapor eğitimleri ve kişisel gelişime dair başlıklar artarak devam etmektedir. Motivasyon adına tüm çalışanlara günlük motivasyon içerikleri ile ilgili sürpriz çalışmalarımız ve kuruma özel çalıştığımız süre boyunca da motivasyon paketi eğitimi hediye etmekteyiz.

 

İçerikler nasıl oluşuyor?

 

Çalışacağımız firmada önce gizli müşteri tekniği ile geminin hangi alanlarında su alıyor tüm gözlem ve sır dolu tespitlerimiz ile fizibilite raporu çıkartıp kuruma özel ve eksiklikleri doğrultusunda içerikler üretiyoruz. Bu süreç doğrultusunda eğitimler sonunda kuruma has bir proje yazıyoruz. Yenilikçi bir farkındalık oluşumu ile arada yapılanlar değil de sürekli yapılan sistem oluşumu gerçekleşmiş oluyor.

 

Talep ve geri dönüşleriniz nasıl?

 

Tapan’s Retro olarak vaadin kişisi olmak için gayretle işlerin tamamında yeni içerikler üretip memnun müşterin önerileri üzerine bir yoğunluk ve talepler alıyoruz.

 

“Ürettiğiniz değeri faydalı olmak için anlatın”

 

Dostlar, bilhassa genç kardeşler, geleceğin mesleği neler olur bilmiyorum. Bildiğim şu ki, bugün ve gelecekte ne iş yaparsak yapalım ikinci mesleğimiz içerik üretmek olmalı. İster kurumsal hayatta profesyonel çalışın ister kendi işinizi bağımsız yapın fark etmiyor, lütfen ürettiğiniz değerin ne olduğunu faydalı olmak için anlatın.