Gaziantep Grant Otelde gerçekleştirilen Kongreye üyelerden yoğun katılım sağlanırken Başkan Kumru, görev süresince yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsederek sosyal sorumluluk projelerinde de özel çalışmalara imza atacaklarını dile getirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE TAKIMIMIZA DESTEK OLDUK

Gaziantep Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin yönetim süresince gerçekleştirdiği etkinliklerden bahseden Kumru, “4 Aralık 2016 tarihinde olağanüstü kongre sonrasında görevi devralmıştım. Neler yaptığımıza bakacak olursak 2017 yılı Mayıs ayında Dernek merkezi açılışını gerçekleştirdik. Dernek merkez açılışımıza Galatasaray ikinci başkanı ve yöneticilerimiz geldi. 2018 sezonunda 21’nci şampiyonluğumuzu kazandık ve Mustafa Cengiz, Galatasaray Spor yöneticileri ve Galatasaray’ın efsane oyuncusu Cevad Prekazi’nin de katılımı ile coşku ile kutladığımız bir şölenimiz oldu.  Üç yıl boyunca iki şampiyonluk elde ettik ve şampiyonluklarımızı da coşkuyla kutladık. Yine üyelerimize her özel günlerde programlar düzenledik. Burada en önemli nokta derneğimizin 6 üyesi Galatasaray Spor Kulübü Genel Kurul Üyeliğine seçildi. Bu sayının artması için de elimizden geldiğince çalışıyoruz. Gaziantep olarak ne kadar çok temsil edilirsek o kadar da gücümüzün artacağını düşünüyoruz” ifadelerinde bulundu.

ÜYE SAYIMIZ HIZLA ARTIŞ GÖSTERDİ

Dernek üye sayısındaki önemli artışa dikkat çeken Kumru, “Galatasaray Spor Kulübüne bağlı Türkiye’deki en aktif derneklerden bir tanesiyiz. Bu başarıyı sonuna kadar götüreceğiz. Üye artırımında önemli yol aldık. 2014 yılında 53 üyemiz vardı, 2015 yılında 84 üyemiz vardı, 2016 yılında 93 üyemiz, 2017 yılında 98 üyemiz, 2018 yılında 117 üye ve 2019 yılı itibariyle 131 aktif üye sayısına ulaştık. 2014 yılından bu yana ise sadece 12 arkadaşımız üyelikten ayrılmıştır. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da üyelerimizin görüş ve önerilerine büyük önem vereceğiz” dedi.

DERNEĞİMİZİN SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE DE KENDİNİ GÖSTERECEK

Dernek faaliyetlerinde sosyal sorumluluk projelerine daha çok yer vereceklerini söyleyen Kumru, “Önceliklerimiz arasında sosyal sorumluluk projelerinin yer alacağını bir kez daha söylemek istiyorum. Yeni üyeler oluşturdukça sosyal sorumluluk projelerimiz de artacak. 3 yıl boyunca güzel şeylere imza attık ancak sosyal sorumluluk projelerinde biraz geri kaldığımızı gördük. Bu alanda özel bir çalışma ile önemli çalışmalar yapacağımızı ve bu anlamda da üyelerimizin bizleri destekleyeceğini düşünüyorum. Bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

Gaziantep Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetim kurulu Asil Listesi’nde şu isimler yer aldı: “Zeki Kumru, Hüseyin Tepe, Çağatay Çelik, Gökhan Dineri, Okan Karabağlı, Mehmet Akcan, Av. Sadık Müftüoğlu, Erhan Asiltürk, Murat Burnukara.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

Gaziantep Galatasaray Taraftarlar Derneği yönetim kurulu Yedek Üyeler ise şu isimlerden oluştu: “Mehmet İbrahim Ölçal, Ahmet Batmazoğlu, Peykan Samlı, Erkan Bulut, Erdoğan Kayhan, Yunus Karadağ, Alper Eralp,Durdu Görkem Aydın, Murat Özaslan” (DENGE)