Güneydoğu Bölgesinde ilklere imza atan Eser Möble,42 yıllık marka geçmişine sahip farklı çizgilere de hitap edebilen STELLA markasını Gazianteplilerle buluşturdu.Mobilya sektörünün söz sahiplerinden olan Eser Möble’nin CASA Gaziantep’ten sonra önemli bir marka olan STELLA ile karşımıza çıkan ayrılcalıklarını ve marka hakkında bilgileri de içeren Tuncer Eser ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportaj sizlerle…

  

-Öncelikle sizi tanıyalım ?

Ben Tuncer Eser. 39 yaşında, evli ve 3 çocuk babasıyım. Eğitimimi Gaziantep’te tamamlayıp, Cambridge’de 1 yıl yabancı dil lisans eğitimi aldım.1993 yılında başladığım bu meslekte 23 yılı tamamlamamın mutluluğu ve huzuruyla çalışma azmimi kaybetmeyerek ilk günkü heyecanla mesleğimi severek yapmaktayım.

Şu anda yarım asırlık aile şirketimiz olan ESER MÖBLE’nin Yönetim Kurulu Üyeliği, CASA GAZİANTEP ve STELLA GAZİANTEP Mağazalarının Yöneticisi olarak sektörde bulunmaktayım.

-Stella Mobilya ile ilgili biraz bilgi verir misiniz ?

Stella Mobilya 42 yıllık geçmişiyle mobilya modasına yön veren, İnsanların tercihine önem veren bir markadır. Modern mobilyanın doğal duruşunu yansıtan Stella Mobilya tüketici odaklı, şık, kaliteli, konforlu, yenilikçi çizgisiyle kendinden övgüyle bahsettirmektedir.

-Ürün gamınız hakkında bilgi alabilir miyiz? 

Stella Mobilya; İtalyan çizgisinde ve kendine özgün tasarımlarıyla ürettiği Yemek Takımları, Yatak Takımları, Koltuk Takımları, Duvar Üniteleri, Sehpalar üretmekte olup müşterilerimizin beğenilerine sunmaktadır.

-Stella Mobilya Gaziantep fikri nasıl doğdu?

Güneydoğu Bölgesinde ilklere imza atan ESER MÖBLE bölgede 1988 yılında mobilya ithalatına başlamış ve müşterilerinin olumlu tepkilerini almıştır. 2015 yılında CASA GAZİANTEP Mağazasını açarak başarılarına bir yenisini eklemiştir.Sürekli kendini yenileyen aktif bir şekilde mobilya sektöründe yer alan ve kendine özgü tasarımlarıyla ön plana çıkan Stella Mobilyayı talep göreceğine inandığımız için Gaziantep’e taşıyıp markalaşma yolunda bir adım daha attık.

 

-Marka çizgisi olarak özgün koleksiyonlara ağırlık veren Stella, kentimizde tüketicilerine hangi ürünleri ile hitap edecek ?

 

Modern tarzdaki Yemek, yatak, koltuk takımları, duvar üniteleri ve sehpalar teşhirimizde yer almaktadır. En güncel Stella Mağazası olduğumuz için 2016 ve 2017’nin en yeni modelleri ve kaplamaları ilk defa mağazamızda sergilenmektedir.

3 Katlı ve 750 metrekare olan showroomumuz ahşabın şıklığıyla dekore edip, Stella’nın özgün ahşap modelleriyle ve sıra dışı aksesuar çeşitleriyle bütünleştirdik.

Mağazamızdaki sıcak atmosferde ürünlerimizi görmek ve kahvemizi içmek üzere tüm misafirlerimizi bekliyoruz.

 

- 42 Yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan Stella Mobilya, Gaziantep’li müşterilerine kişiye özgü tasarım imkanları sunuyor mu ?

 

Stella Mobilya müşteri odaklı hizmet anlayışından ötürü müşteri memnuniyetine önem vererek kişiye özel tasarımlar, kumaşlarımızdaki renk seçenekleri, farklı kaplama ve lake boya seçenekleri sunmakta.   Bunun yanı sıra ürünlerde farklı ölçülerde çalışma yapmaktayız.

Ve böylece Stella Mobilya kendilerine özgü hayal edilen şık ve ferah mekanlar yaratmak isteyenlerin tek adresi.

 

-Ürünlerine her ay yeni tasarım ekleyen Stella Mobilya ,modern mobilya sektörünün hız kazandıgı kentimizde müşterilerine fark anlamında neler katacak? 

Konforlu ve huzurlu bir ev ortamı yaratmak amacıyla çeşitli modellerde ürün yelpazesine sahip bir marka olan Stella Mobilya müşterilerine kaliteyi, satış sonrası hizmeti estetik ve işçilik noktalarında farklılık sağlamaktadır. 

-Müşterilerinizin Stella Mobilya’yı tercih etmesi için söyleyebileceğiniz üç kelime ne olurdu?

Kalite; Tasarım; Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti

 

-Ekonomi ile ilgili genel düşünceleriniz nelerdir?

 

Yaşanan üzücü olaylardan sonra, hükümetin aldığı ekonomiye yönelik kararların, ekonomiyi canlandıracağını düşünüyorum.

 

Özellikle Gaziantep için inşaat sektörü şehrin lokomotif sektörlerindendir. Konut satışları artınca farklı 230 kalem alt iş dalına da olumlu etki edecektir. Mobilyada bunlardan biri. Özellikle hemşerilerimiz evlerini dekore ederken; kaliteli, sıra dışı ve kendilerine özgü ürünler tercih ettikleri için mobilya sektörüne de canlılık gelecektir.

 

-Mobilya almak isteyenlere tavsiyeleriniz nelerdir?

 

Öncelikle ürünü alacakları mağaza ya güvenebilmeleri lazım, firmanın mesleki tecrübesi kaç yıldır? (Satıcının önce sattığı ürünün kalitesini anlayabilecek tecrübesi olması gerekir.)

Ürünler de kullanılan bazı ana kalemlerin cinsini sormaları lazım. Örneğin sektörde en iyi ağaç kuru gürgen ve ceviz ağacıdır. Ceviz ve gürgen diğer ağaçlara göre daha pahalı ve daha sağlam ağaçlardır. Ağaç mobilyanın maliyetini artıran önemli unsurlardandır.

Alacakları ürünün boyalı kısımlarına dokunup, boyada herhangi bir işçilik hatası olup olmadığını, ek yerlerine bakıp ağaç birleşimlerinde problem olup olmadığını görebilirler ve mobilyanın iç detaylarına da bakıp incelemeleri gerekmektedir.

Ürünü almayı düşündükleri firmaya ürünlerine garanti veriyor mu? Kaç yıl? Firmanın servis hizmet yeterlilik belgesi var mı? Gibi soruları sorması gerekmektedir.

Ürün satın alırken sadece fiyatına değil aynı zamanda kalitesine ve işçiliğine de bakınca daha sağlıklı karar vereceklerini söyleyebilirim. Meşhur bir İngiliz atasözü der ki: “Ucuz mal olacak kadar zengin değilim“