Türkiye’nin farklı noktalarında eğitim - öğretim faaliyetlerini yürüten Bilfen Okulları, 2019 – 2020 öğretim yılında “Bilfen Eğitim - Öğretim Modelini’’ hizmete açacağı anaokulu, ilkokulu, ortaokulu, Anadolu ve Fen Lisesi ile Gaziantepli öğrenciler ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Şehirgösteren İbrahimli Bölgesinde inşaatı hızla yükselen Bilfen Gaziantep Kampüsü yaklaşık 26.000 metrekarelik kapalı alanda, 7.000 metrekarelik bahçesiyle, 2160 öğrenciye hizmet verecek. Divan Otel’de yapılan basın toplantısında, basın mensupları ile bir araya gelen Bilfen Okulları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih ÖZTÜRK, Bilfen Okulları Koordinatörleri ve Okul Müdürleri, Bilfen Okullarının 31 yıllık başarı hikayesini, hizmete açılacak tam donanımlı kampüsleri güçlü eğitim kadroları ve tam öğrenme merkezli eğitim anlayışları hakkında bilgi verdiler.

Bugün; İstanbul, Ankara, Kayseri, İskenderun,  Antalya,  İzmir ve Bursa’da bulunan toplam 30 anaokulu, 17 ilkokulu, 16 ortaokulu ve 16 lisesinde yaklaşık 19.000 öğrenciye hizmet veren Bilfen Okulları 2019 - 2020 öğretim yılının en önemli yatırımını Gaziantep’e yapıyor. İz bırakan, fark yaratan nesiller yetiştirmek üzere Bilfen eğitim kalitesini daha fazla öğrenci ile buluşturmak için yola çıkan kurum, kısa zaman içinde Gaziantep’te eğitim kalitesini bir üst noktaya taşıyacak.

Bilfen Okullarından Gaziantep’e Büyük Yatırım

Bilfen Gaziantep Kampüsü ile ilgili açıklamada bulunan Bilfen Okulları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih ÖZTÜRK, Bilfen Eğitim Kurumlarının başarı ve deneyimlerini İstanbul’dan sonra tüm Türkiye’ye taşımak üzere yola çıktıklarını ve bu yolculukta Gaziantep’in önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. ÖZTÜRK, “Güvenoğlu Yapı ve Angel Halı ile yaptıkları yatırım ortaklığı ile bölgede güçlerini birleştirdiklerini dile getirdi. Eğitim kadrolarını oluştururken Bilfen misyonunu taşıyan, tecrübeli öğretmen ve idarecileri ile yola çıktıklarını belirten ÖZTÜRK, “Aileleri ile beraber gönüllü olarak Gaziantep’e yerleşen çalışma arkadaşlarımız sayesinde tecrübelerimizi rahatlıkla yeni okullarımıza aktarmış oluyoruz.

Bilfen Okulları Gaziantep Kampüsü İnşaatında Sona Yaklaşılıyor

Toplam 96 derslikte 2.160 öğrenciye hizmet verecek kampüste, farklı kademelerde yer alan Fen Laboratuvarları, Bilgisayar Laboratuvarları, Maker Space Laboratuvarı, Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarları, Genetik Laboratuvarı, STEM Laboratuvarı, İnovasyon Atölyesi, Matematik Odası, Yabancı Dil Derslikleri, Dil Becerileri Odası, Spor Salonları, Kapalı Havuzları, Buz Pateni ve Körling Sahası, Görsel Sanatlar Odaları, Seramik Atölyeleri, Müzik Odaları, Cooking Atölyesi, Aktivite Odaları, Konferans Salonu, Kütüphane, Revir ve Yemekhanesi ile öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri ve yeteneklerini ortaya koyabilecekleri aktivitelerle yenilikçi bir eğitim yaklaşımı sunulacak.

2019 - 2020 öğretim yılında Gaziantep’te anaokulu, ilkokulu, ortaokulu,  Anadolu ve Fen Lisesi ile hizmet verecek Bilfen Okulları, sürdürülebilir büyüme hedefleri  doğrultusunda  emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.