Yeni açılan Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğinde sunulacak olan hizmetleri Özel ADC Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Yusuf Murat Kılıç, FACE okurları için değerlendirdi.

Dt. Yusuf Murat Kılıç: Ayıntap Sağlık Hizmetleri olarak adc Diş Kliniğin önümüzdeki dönemler için hedefleri nelerdir bize projelerinizden bahsedebilir misiniz?

2014 yılında Ayıntap Sağlık Hizmetleri Şirketini kurduk. Bu yıl da Gaziantep’in Karataş şubesinde de ikinci şubemizi açıyoruz. Ayıntap Sağlık Hizmetleri yönetim kurulu olarak planlarımız arasında Gaziantep’te ikinci ilerisi için üçüncü şube düşüncelerimiz mevcuttu. Globalleşen dünya çerçevesinde planlarımız var. Bu planlar içinde Karataş şubesi merkezden sonraki ilk adım oldu. Bundan sonraki adımlar ise hem Kuzey Irak’ta hem de Avrupa bölgesinde koordine edebileceğimiz partner klinikler bulup Gaziantep’teki diş sağlığı için daha büyük hasta potansiyeli oluşturmak istiyoruz. İlk adımımızı attık. Çok yakın zamanda kliniğimiz açılıyor. Bundan sonraki atacağımız adımlar için Karataş şubemiz bir şevk kaynağımız olacak.

ADC Diş Kliniğinizin ilk şubesini Karataş Bölgesinde seçme sebebinizi bizimle paylaşır mısınız?

Karataş’ın büyüyen bir nüfusu var.  Şu an Karataş’ta açılan klinikler mevcut aslında. Ancak biz burada diğer arkadaşlarımızın yanında yeni bir soluk olarak adc olarak bulunmayı tercih ettik. Karataş Şahinbey İlçesi’nin en büyük semtlerinden bir tanesi. Merkez şubemize gelen hastalarımızın istekleri doğrultusunda böyle bir kanaate vardık ve Karataş şubemizi açıyoruz. Hastalarımız memnun kaldıkları sürece hastalarımızın tüm isteklerini yerine getirmek için bizlerde hep bir adım öteye gitmek için çalışıyoruz.

Röportajın devamı için tıklayın, dergimize abone olun...